24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

024 - 203 2002

WC Verstopt

Zit uw WC Verstopt? Onze loodgieter Nijmegen 24 uur spoed service is dag en nacht bereikbaar voor alle mogelijk problemen. Doorgaans zijn wij binnen 30 minuten aanwezig om het toilet te ontstoppen. Wij beschikken over alle moderne apparatuur en gereedschap om verstoppingen op te sporen, in beeld te brengen en te verhelpen. Denk hierbij aan camera inspectie systemen die wij inbrengen in het toilet, via dit systeem kunnen wij in beeld brengen waar een verstopping zit en waardoor deze veroorzaakt wordt.

WC-Verstopt-nijmgenAls wij in beeld hebben waardoor de WC verstopt zit kunnen wij gericht te verstopping aanpakken. Hiervoor hebben wij speciale ontstoppingsveren en ontstoppingslansen.

Door onze jaren lange ervaring en door gebruik te maken van de beste technieken kunnen wij alle verstoppingen goed, vakkundig en professioneel ontstoppen. Daarnaast kunnen wij met onze ontstoppingslansen ook het afvoer systeem van binnenuit reinigingen. De kans dat de WC verstopt na een riool reiniging is nihil.

Heeft u uw WC verstopt in Nijmegen? Bel dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week onze loodgieter Nijmegen 24 uur spoed service via telefoonnummer 024 – 203 2002.

 

WC Verstopt? Snel geholpen

Als u uw WC Verstopt heeft komt onze loodgieter Nijmegen service altijd zo spoedig mogelijk naar u toe. Zit uw WC verstopt in het weekend of in de avond? Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen.

Ook voor andere problemen is onze loodgieter Nijmegen 24 uur service bereikbaar. Lekkage, verstopping, cv problemen of zit het riool verstopt? Bel dan dag en nacht ons servicenummer en wij komen direct naar u toe.

Ons loodgietersbedrijf in werkzaam in de hele regio. Dus ook als u opzoek bent naar een loodgieter in Arnhem, een loodgieter in Groesbeek of een loodgieter in Zevenaar bent u bij ons op het juiste adres.

Direct contact met de loodgieter voor Nijmegen en omgeving? Bel dag en nacht, 7 dagen in de week telefoonnummer 024 – 203 2002.