24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

024 - 203 2002

Verstopping

Heeft u een Verstopping in Nijmegen? Bel dan direct onze loodgieter Nijmegen 24 uur spoed service. Ons loodgietersbedrijf in dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare problemen zoals lekkage, riool problemen en natuurlijk verstoppingen. Onze ervaren loodgieters beschikken over de modernste apparatuur om verstoppingen op te sporen en te verhelpen.

verstopping-in-nijmegenDenk bij deze moderne technieken aan camera systemen die wij in de afvoerbuizen kunnen inbrengen. Met de camera inspectie systemen kunnen wij in beeld brengen waar een verstopping zich voordoet en waardoor de verstopping veroorzaakt wordt. Als wij dit in beeld hebben gebracht kunnen wij gericht de verstopping aanpakken. Via deze techniek kunnen wij in de meeste gevallen (zeker 90%) de verstopping van binnenuit aanpakken. Slopen, breken of graven in dus niet nodig.

Is de verstopping nu zo hardnekkig dat deze niet van binnenuit te ontstoppen is, of wordt de verstopping veroorzaakt door een kapotte afvoer buis of een kapot riool deel? Dan weten wij door de camera beelden exact waar het probleem zit en kunnen dus zeer gericht te werk gaan. Op deze manier blijft zowel de schade aan bijvoorbeeld wanden en vloeren als de kosten zo laag mogelijk.

Direct contact met onze loodgieter Nijmegen verstopping service? Bel 24 uur per dag, 7 dagen in de week ons telefoonnummer 024 – 203 2002.

 

Loodgieter Nijmegen Verstopping Service

Onze loodgieter Nijmegen verstopping service is dag en nacht bereikbaar. Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ook bij onze loodgieters terecht voor lekkage problemen, cv problemen en alle denkbare problemen die u kunt hebben met de riolering. Bij directe noodgevallen zijn wij doorgaans binnen 30 minuten aanwezig om de problemen aan te pakken en op te lossen.

U kunt bij onze loodgieter spoed service terecht voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • cv problemen / cv ketel problemen
  • riool problemen
  • dak lekkages

Direct contact met de loodgieter in Nijmegen? Bel 7 dagen per week, 24 uur per dag 024 – 203 2002.