24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

024 - 203 2002

Riool Problemen

Heeft u problemen met het Riool? Onze loodgieter Nijmegen 24 uur spoed service is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, professionele en vakkundige loodgieters die de beschikking hebben over de modernste gereedschappen en technieken om riool problemen op te lossen.

riool-problemen-nijmegenBij deze moderne gereedschappen moet u denken aan bijvoorbeeld camera inspectie systemen en geavanceerde ontstoppingslansen om riool problemen van binnenuit in beeld te brengen en op te lossen.

Door de jaren lange ervaring van onze vakmensen in combinatie met de beste technieken kunnen wij vrijwel alle riool problemen van binnenuit en in één keer oplossen. Slopen of breken is in de meeste gevallen niet nodig.

Direct een afspraak maken met onze riool service in Nijmegen? Bel 7 dagen in de week, 24 uur per dag ons loodgietersbedrijf via telefoonnummer 024 – 203 2002.

 

Loodgieter Nijmegen 24 uur riool service

Naast riool problemen kunt u ook terecht bij onze loodgieter Nijmegen 24 uur service voor andere problemen zoals lekkages of verstoppingen. In geval van nood komen wij altijd zo snel mogelijk naar u toe en kunnen al binnen 30 minuten aanwezig zijn.

Alle loodgieters hebben bij ons de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen waar alle loodgietersgereedschappen en onderdelen in aanwezig zijn om een probleem snel en in één keer op te lossen. Hierdoor is een vervolg afspraak bij ons dan ook vrijwel nooit nodig.

Naast onze loodgieter Nijmegen spoed service kunt u ook bij ons terecht voor loodgieterswerkzaamheden waar geen of minder spoed bij is. Wilt u bijvoorbeeld uw riool laten reinigingen, nieuw sanitair laten plaatsen of buitenkraan laten plaatsen? Neem dan gerust eens contact op met ons loodgietersbedrijf om samen met één van onze medewerkers de mogelijkheden te bekijken.

Wilt i liever terug gebeld worden of een offerte aanvragen? Vul dan ons offerte formulier in. Onze loodgieter Nijmegen service neemt dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken, een gerichte prijsopgave te doen of om een eventuele afspraak in te plannen.