24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

024 - 203 2002

Lekkage

Lekkage in Nijmegen? Onze loodgieters zijn dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare lekkages. Denk hierbij aan lekkage door een gesprongen waterleiding, lekkage aan de riolering, dak lekkages, lekkend toilet,  maar ook voor een lekkende kraan bent u bij onze loodgieter Nijmegen service aan het juiste adres.

lekkage-nijmgenOnze loodgieter Nijmegen lekkage service is dag en nacht bereikbaar voor onder andere de volgende lekkages:

  • lekkende waterleiding
  • lekkende kraan
  • riool lekkage
  • lekkend Toilet
  • dak lekkage
  • lekkage afvoer
  • lekkage in de badkamer of keuken

Direct contact met onze loodgieters in Nijmegen? Bel dag en nacht 024 – 203 2002.

 

Loodgieter Nijmegen Lekkage service

Onze loodgieter Nijmegen lekkage service is dag en nacht bereikbaar voor noodgevallen. Is er een leiding gesprongen en staat hierdoor uw woning blank? Bel direct onze loodgieter 24 uur service. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen jaar bereikbaar bereikbaar en in geval van nood zijn wij vaak al binnen 30 minuten aanwezig.

Heeft u een water lekkage en wordt deze veroorzaakt door bijvoorbeeld een defecte kraan of een gesprongen leiding? Draai dan altijd eerst de hoofdkraan dicht. Deze zit vrijwel altijd naast de watermeter. De watermeter is bij moderne woningen vrijwel altijd te vinden in de meterkast. Bij oudere woningen zit de hoofdkraan vaak in de kelder of kruipruimte. Daarnaast komen wij de hoofdkraan bij oudere woningen ook nog wel eens tegen in een keukenkastje.

Nu direct contact met onze loodgieter Nijmegen lekkage service aan de lijn? Bel 7 dagen in de week 024 – 203 2002.

 

Leidingwerk aanleggen of verleggen

nijmgen-loodgietersOok voor het aanleggen of verleggen van leidingwerk bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Wij krijgen regelmatig aanvragen van klanten die bijvoorbeeld een vaatwasser willen laten aansluiten maar nog geen water toevoer en of afvoer hebben op de plaats waar de vaatwasser moet komen.

Daarnaast komen er ook vaak aanvragen binnen van klanten die de wasmachine nu in de badkamer hebben staan, maar deze liever in een ongebruikte slaapkamer of bijkeuken willen hebben. Als hier geen water afvoer aanwezig is of een waterleiding, kunnen wij deze aanleggen voor u.

Direct een afspraak inplannen? Bel dan 7 dagen in de week ons servicenummer. Wilt u liever eerst een offerte aanvragen of terug gebeld worden? Vul dan ons offerte formulier in. Onze loodgieters Nijmegen service neemt dan contact met u op.