24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

024 - 203 2002

CV Problemen

CV Problemen in Nijmegen? Neem dan dag en nacht contact op met onze loodgieter Nijmegen service. Wij hebben verschillende gespecialiseerde cv monteurs in dienst die alle problemen met uw centrale verwarming of cv ketel kunnen oplossen.

cv-problemenWij zijn dag en nacht bereikbaar voor onder andere de volgende CV Problemen:

  • CV wordt niet warm
  • radiator lekt
  • thermostaatknop lekt
  • centrale verwarming valt steeds uit
  • ketel storingen / ketel foutmeldingen
  • geen waterdruk
  • geen warm water

Direct contact met één van onze CV monteurs? Bel 7 dagen in de week 024 – 203 2002.

 

Loodgieter Nijmegen CV Problemen

U kunt onze loodgieter Nijmegen service bereiken voor alle mogelijk CV problemen. Over het hele jaar gezien is geen warm water de meest voorkomende klacht. Omdat vrijwel iedere woning tegenwoordig een combi ketel heeft wordt ook het warme water voorzien door uw cv ketel. Opdat deze klacht niet gebonden is aan het koude weer hebben onze CV monteurs ook als de centrale verwarming niet aan hoeft veel werk.

Heeft u geen warm water? Controleer dan eerst uw cv ketel op foutmeldingen en of foutcodes. Daarnaast kunt u ook de drukmeter op uw CV ketel controleren. Bij veel moderne systemen geeft de ketel ook een foutmelding bij te weinig waterdruk. Dit is een beveiliging zo dat de ketel of het leidingwerk niet kapot kan gaan door oververhitting. In veel gevallen is de ketel zelf bij te vullen en het probleem te verhelpen. Komt u hier niet uit of heeft u de facilitaire voorzieningen hier niet voor? Neem dan contact op met onze Loodgieter Nijmegen service. Wij kunnen alle CV problemen voor u oplossen.

U kunt onze specialisten 7 dagen in de week bereiken via telefoonnummer 024 – 203 2002.

 

Radiator bij plaatsen en onderhouds werkzaamheden

loodgieter-cv-servcieOok als u opzoek bent naar een loodgieter of CV monteur in Nijmegen en hier niet direct spoed bij is bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Is uw cv ketel aan een onderhoudsbeurt toe? Of heeft u een ruimte in huis waar gen radiator zit en wilt u deze ruimte wel verwarmen? Neem dan contact op met onze loodgieter Nijmegen service om een afspraak te maken of vul geheel vrijblijvend ons offerte formulier in.

Direct contact met een CV monteur? Bel onze loodgieter Nijmegen 24 uur service. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 024 – 203 2002.